Haber

Trending:


Bakan Fidan, Malezya Başbakanı İbrahim ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan ziyareti çerçevesinde Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü.


Ümraniye'de Ece Kılıçaslan Acar’ın şüpheli ölümü! Eşinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

İstanbul Ümraniye’de balkondan düşerek hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Ece Kılıçaslan Acar’ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan eşi Erol Acar hakkında "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.


Otomobil dereye yuvarlardı! Can kayıpları var!

Otomobil dereye yuvarlardı! Can kayıpları var! Erzurumda kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Narman ilçesine bağlı Gökdağ Mahallesinin muhtarı Yusuf Koçun (65) kullandığı otomobil, 2 bin 415 rakımlı Kireçli Geçidinde, 30 metre aşağıdaki dereye yuvarlandı. KAZAYI GÖRENLER İHBARDA BULUNDU DHAda yer alan habere göre kazayı gören sürücülerin ihb...


Hakkari'de fay incelemesi: 7'lik deprem üretme potansiyeli var! Yaklaşık 100 kilometre boyunda...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden araştırmacılar tarafından Şemdinli-Yüksekova fay hattı incelendi ve bölgede aktif bir fay hattı tespit edildi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Yaklaşık 100 kilometre boyunda bir fay. Büyük kırıldığı zaman 7'lik deprem üretme potansiyeli olan bir fay. Yalnız Şemdinli'de zemin yapısı daha iyiydi. Şemdinli sağlam zemine kurulmuş ama Yüksekova'da zemini daha sıvı. Olası bir depremde...


İnci Kefali Balığının Korunması İçin Ekipler Görev Başında

Van Tarım ve Orman Müdürlüğü ile güvenlik güçleri, inci kefali balığının kaçak avcılara karşı korunması için yoğun mesaiye başladı. İnci kefalleri, üremek için tatlı sulara göç ederken, ekipler 7 gün 24 saat esaslı nöbet tutarak balıkların korunmasını sağlıyor.


Jandarmanın trafik denetiminde 1 milyon 537 bin TL ceza yazıldı

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetiminde 5 bin 791 araç kontrol edilirken 1 milyon 537 bin TL para cezası yazıldı.


4 ayrı suçtan aranıyordu, eş zamanlı operasyonla yakalandı

Bilecik’te 4 ayrı suçtan aranan ve 8 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalandı.


Emekli öğretmen 63 yaşında hayalini gerçekleştirdi

Zonguldak'ta 63 yaşındaki emekli öğretmen, lise yıllarında merak duyduğu antika eşyaları 46 yıl boyunca biriktirdi. Topladığı eşyaları dükkan açarak çocukluk hayalini gerçekleştirdi.


Küçükçekmece’de kazılan çukurda ölen kızın cenazesi adli tıptan alındı

Küçükçekmece'deki kazı çalışmasında oluşan çukurdaki su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer’in cezanezi, ailesinden alınan DNA örneğinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.


Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar

Yabancı uyruklu kadınları çocuk ya da hasta bakıcılığı yapacakları vaadiyle İstanbul'a getiren ve fuhuşa zorladıkları öne sürülen 6 şüpheli operasyonla yakalandı. Operasyonda, 3 yabancı uyruklu kadının kurtarılırken, şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Van’da değişik suçlardan 13 kişi tutuklandı

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda değişik suçlardan 13 kişi tutuklandı.


Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108. yılı kutlandı

Manisa'nın Kula ilçesinde Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.


Jandarma uyuşturucu satışını suçüstü yaptı

Afyonkarahisar’da yabancı uyruklu bir şahıs uyuşturucu madde satışı yaparken jandarma tarafından suçüstü yapıldı.


Bağcılar'da akılalmaz olay! Kandırdığı çocuğun telefonunu çaldı

İstanbul'da bir kişi para verme vaadiyle kandırdığı 14 yaşındaki çocuğu Bağcılar'a götürdü ardından da çocuğun telefonunu alarak kaçtı. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Çocuğun ailesi şikayetçi olurken, şüphelinin çocuğu kandırıp götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Kaymakam Yiğit’ten Jandarma Kontrol Noktasına ziyaret

Niğde Altunhisar İlçe Kaymakamı Abdussamed Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Karakullukçu ile beraber ilçe jandarma personelinin yol kontrol uygulamasını ziyaret etti.


Kadın kooperatifleri sayısı 43’e ulaştı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in özel önem vererek gerek büyükşehir gerek valilik gerekse diğer kurum ve kuruluşların destek verdikleri Kayseri Kadın Kooperatifleri’nin sayısı 43’e ulaştı.


Son yağışlar Akgöl’ü tekrar canlandırdı

Van'ın Özalp ilçesinde 407 hektar alanı kaplayan ve "kuş cenneti" olarak adlandırılan Akgöl, karların erimesi ve son yağışların etkisiyle tekrar canlanarak yaban kuşlarına tekrar ev sahipliği yapmaya başladı.


Kitap Fuarı ve Şenliği 10 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 142 yayınevi, 72 yazarın yer aldığı Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, 10 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı.


Burdur’da farklı suçlardan 25 yıl hapis cezasıyla aranan firari cezaevine gönderildi

Burdur'da farklı suçlardan 25 yıl hapis cezası ile aranan firari şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.


5 asırlık şaheser UNESCO ile dünyaya açılacak

Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde devlet kademelerinde görev alan Çoban Mustafa Paşa, vefatının 496. yıl dönümünde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde anıldı. Çoban Mustafa Paşa Cami'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için başvuruda bulunduklarını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "2024 yılını da 'Çoban Mustafa Paşa Yılı' ilan ettik" dedi.


Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.


Kamyonetin çarptığı üniversite öğrenci hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Zeliha Güneş, bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Şehir dışından getirdiği uyuşturucu hapları satamadan yakalandı

İzmir’den aldığı uyuşturucu hapları satmak için Afyonkarahisar’a getiren bir şahıs jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.


Tekirdağ'da 'Zıpkın-8' Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen 'Zıpkın-8' operasyonunda 4 aranan şüpheli yakalandı. Operasyon kapsamında 17 yoklama kaçağı ve 9 araca toplam 35 bin 573 TL trafik para cezası kesildi.


Uzmanların ısrarla uyardığı ilimizde deprem seferberliği! Konteyner sevkiyatı başladı

AFAD, Hakkari'de olası bir deprem için konteyner ve çadır gönderme planları yapıyor. Hakkari Valiliği, deprem uzmanlarının uyarıları doğrultusunda konteyner alanları belirleyip, güvenlik görevlilerine eğitim verdi. AFAD'ın hazırlıkları kapsamında çadır ve konteynerler Hakkari'ye gönderildi. Vali Ali Çelik, deprem konusunda yapılan çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Mecidiyeköy'de akıl almaz olay: Oturma izni biten Kenyalı kadın soyunarak polise direndi

Şişli Mecidiyeköy'de polisin pasaport kontrolü yapmak istediği Kenyalı kadın, oturma izni olmayınca soyunarak polise direndi. Arbedede polis ekibi, kadına üstünü örtmek için battaniye ile müdahale etti. Yaşananlar kameralara yansırken, soyunan kadının o anlarını uyarılara rağmen kayda alan iki şahıs ise polise hakaret ve iftirada bulununca gözaltına alındı.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş'in kahreden ölümü

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Zeliha Güneş, bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.


Polis ekiplerinin trafik denetiminde ceza yağdı

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde 17 bin 260 araç sorgulanırken 9 milyon 513 bin TL trafik cezası yazıldı.


Bağcılar'da bıçaklı ve silahlı saldırı kamerada

Bağcılar'da aralarında husumet bulunan şahıslar sokak ortasında bir kişiyi bıçak ve silahla yaralayıp kaçtı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalanırken, kovalamaca ve olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Mantar toplarken düşerek hastanelik oldu

Konya’nın Kulu ilçesinde bulunan Karacadağ'da mantar toplarken dengesini kaybederek düşen vatandaş hastanelik oldu.


Çorum'da Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti

Çorum'da aniden bastıran sağanak ve dolu nedeniyle yollar göle döndü, ev ve işyerlerini su bastı. Sağanak sonucu oluşan sel nedeniyle bazı caddeler su altında kaldı ve trafik durdu. Vatandaşlar iş yerleri, otobüs durağı ve camilere sığındı. Araçlar mahsur kaldı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ev ve işyerlerine su dolarken, itfaiye ekipleri tahliye çalışmalarına devam ediyor.


Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı

Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı


Kahramanmaraş'ta Ali Kayası Cam Teras'a ziyaretçi akını

Kahramanmaraş'ta bulunan Ali Kayası Cam Teras, su seviyesinden 160 metre yükseklikteki manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Hafta sonları şehir, bölge ve ülke genelinden 10 binden fazla misafire ev sahipliği yapan cam teras, turistlerin hayranlıkla gezdiği bir mekan haline geldi.


Isparta'da acı olay: Trafik polisi kazada şehit oldu

Isparta'da askeri personelin kullandığı otomobil, radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a (51), ardından ekip aracına çarptı. Kazada Yonuz Turan şehit olurken, otomobildeki 4 kişi yaralandı.


Tapusuz köyde 57 yıl sonra gelen mülkiyet sevinci

Denizli’nin Buldan ilçesinde 1967 yılında baraj yapılacağı gerekçesiyle taşınan 400 nüfuslu 90 haneli Derbent Mahallesi sakinleri, aradan geçen 57 yıl sonra tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı.


Pikniğe değil zehirlemeye gelmişler

Denizli’nin Honaz ilçesinde piknik alanında uyuşturucu satan biri kadın iki şüpheli, JASAT dedektiflerini görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu 103 gram kristal uyuşturucuyla yakalanan şüphelilerden birisinin cezaevinden daha yeni çıktığı belirlendi.


Ekiplerin inci kefali mesaisi başladı

Van Tarım ve Orman Müdürlüğü ile güvenlik güçleri, inci kefali balığını kaçak avcılara karşı korumak için yoğun mesaiye başladı. İnci kefali balıkları, üremek için tatlı sulara göç etmeye başladı ve bu göç sırasında engelleri aşarak akarsulara akın ediyor. Ekipler, inci kefalinin korunması için 7 gün 24 saat esaslı nöbet tutuyor.


Trafik magandalarına 72 bin 100 lira idari para cezası

Konya'nın Kulu ilçesinde drift atan 2 otomobil sürücüsü polis ekipleri tarafından yakalandı. Trafik magandalarına 72 bin 100 lira idari para cezası kesildi.


Bebek yoğun bakım servisinde skandal!

İstanbul ve Tekirdağ’da doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi. Yoğun bakım ünitelerinde maddi menfaat temin etmek için usulsüzlükler yapan 14 doktor, 16 hemşire, 8 hastane görevlisinin de olduğu toplam 38 şüpheli gözaltına alındı. Yoğun bakım servislerinde ciddi iddialar ve ithamlar var. Detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.


Doğurduğu bebeği apartman boşluğuna atıp öldürmüştü! Kan donduran olayda karar verildi

Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan ve bebeğin cesedini çürümeye bırakan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.


Bursa’da tır domuza çarptı

Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi mezarlık içinde meydana gelen trafik kazasında tır domuza çarptı. Kaza ucuz atlatılırken, domuz telef oldu.


Cadde ortasında ölü bulunan şahsın kalp krizi geçirdiği belirlendi

Bartın'da caddede ölü bulunan Bayram Uzunay'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği belirlendi.


2 çocuğunun annesi Buseyi tüfekle katletti!

2 çocuğunun annesi Buseyi tüfekle katletti! Manisada, Yeni Mahalle Bozdağ Sokaktaki bir evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekibi, evde tüfekle vurulmuş halde bulunan Buse Demirkıranın (23) hayatını kaybettiğini belirledi. ÇATIDA KENDİ HAYATINA SON VERDİ AAda yer alan habere göre aynı binanın çatısında ise eşi...


Ev arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı

Kırklareli'nde beraber kaldığı ev arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Remzi Akalp'in cesedi sazlık alanda bulundu ve yapılan inceleme sonucunda tüfekle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Zanlı, jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.


Antalya'da bayrak krizi! Yapıya zarar veriyor mu? Validen sert uyarı: Herkes haddini bilecek

Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan saat kulesine dikilen gönder ve Türk bayrağı kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 'Yapıya zarar veriyor, düşme riski var' raporu hazırladı. Kurulu uyaran Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi.


Pendik'te Askere Eğlence Adı Altında Pompalı Tüfekle Ateş Açan İki Kişi Yakalandı

Pendik ilçesinde bir parkta asker eğlencesi adı altında pompalı tüfekle ateş açan iki kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan aramada 1 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Peşindeki polisin üzerine motosiklet süren sürücüye 38 bin lira para cezası

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik güvenliğini tehlikeye sokan ve kendisini takip eden motorize polisin üzerine motosikletini süren sürücüye 38 bin 968 lira para cezası uygulandı. Olay, 26 Nisan günü Alanya çevreyolunda meydana geldi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde polisin sürücüyü takibi ve sürücünün trafik polisinin üzerine hamle yaptığı anlar da görüntülere yansıdı.


Kırklareli’de 10 araçta 21 kaçak göçmen yakalandı

Kırklareli’de jandarma ve polis ekiplerine kovalamaca sonucu 10 araçta 21 kaçak göçmen yakalandı.


Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açılacak mı? Yerlikaya son noktayı koydu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı güzergahları açıkladı. 40 güzergahın belirlendiğini açıklayan Yerlikaya "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşü için belirlenen yer ve güzergahlar arasında değil." dedi.


Küçükçekmece'de Edanur'un boğulduğu noktada bariyerli önlem

İstanbul Küçükçekmece'de kazı çalışması sırasında oluşan su birikintisine, parkta ailesi ile birlikte piknik yapan 5 yaşındaki Edanur Gezer düşerek ölmüştü. Edanur'un öldüğü park havadan görüntülendi. Küçük kızın suya düştüğü yerin bariyer ve şeritlerle çevrili olduğu görüldü.