KONYA'DA öLü BULUNAN EVLI çIFTIN KATILI çOCUKLARı çıKTı

Konya'nın Çumra ilçesinde imam olarak görev yapan 55 yaşındaki Hüseyin Çoban ve 51 yaşındaki eşi Mürüvvet Çoban'ın, evlerinde tabancayla öldürülmesiyle ilgili çiftin 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban’ın şüpheli olarak jandarma tarafından gözaltına alındı. Çoban’ın sorguda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi 74946 Sokak’taki 2 katlı müstakil evlerinde oturan 1'i erkek 3 çocuk babası Hüseyin ve eşi Mürüvvet Çoban'dan kızları haber alamadı. Anne ve babasından haber alamayan çiftin kızları, durumu aynı mahallede oturan kayınpederine bildirdi.

Çiftin kızlarının durumu anlattığı kayınpederi, Hüseyin ve Mürüvvet Çoban'ın oturduğu eve gitti. Kilitli olmayan kapıdan eve giren dünürleri, çifti kanlar içerisinde yatarken buldu. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Çoban çiftinin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Çiftin cansız bedeni, savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çumra Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIKLAYIN | Konya'da evli bir çift, evlerinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu

"Annem ve babamı nasıl öldürdüm, aklım ermedi. Nasıl oldu bilemiyorum"

Jandarma ekiplerinin cinayetten sonra başlattığı soruşturmada Çoban çiftinin oğlu Mücahit Çoban şüphe üzerine gözaltına alındı. Mücahit Çoban, jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. 

Konya'nın Çumra ilçesinde evlerinde tabancayla vurularak öldürülen imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban'ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğulları Mücahit Çoban, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Çoban'ın ifadesinde, "Annem ve babamı nasıl öldürdüm, aklım ermedi. Nasıl oldu bilemiyorum" dediği öğrenildi.

Çoban çiftinin cenazeleri Konya Şehir Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından İçeriçumra Mahallesi'nde toprağa verildi. (DHA)

]]>

2023-06-02T14:53:12Z dg43tfdfdgfd